Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

NBE 3000 och Deep Skin

Ge din hy ett lyft! Njut av en helt fantastiskt skön, välgörande och hudföryngrande ansiktsbehandling med NBE 3000 eller Deep Skin. Rynkor och fina linjer slätas ut. Hudens spänst, mjukhet och lyster förbättras. Du kommer att stråla! 

Investera i dig själv, något som får dig att må bra och om det leder till att du blir snyggare på kuppen så är väl det en bonus!

Nu kan du även göra en Detoxbehandling & lymfdränage under tiden du njuter av en avstressande NBE-behandling.

15 min gratis konsultation för NBE 3000 och Deep Skin.

NBE 3000 Excellence Luxury 

NYHET Lägg till 500:- och du får Detoxbehandling under tiden din ansiktsbehandling pågår. Värde 1290:-

Upplev enorma krafter i mikrovärld. Excellence är baserat på cellforskning och är kanske en av världens mest avancerade hudvårdsprodukter som skådats. Excellence består av en unik bas med flytande kristaller och högexklusiva bio-aktiva ingredienser för maximal penetrering och optimering av hudens struktur.

Rengöring, peelingmask, serum utvalda för din hy masseras in med NBE 3000. Avslutas med näringsrik algmask samt nackmassage. Uppstramande, fuktgivande och linjer slätas ut.

Denna behandling kan med fördel göras som en kur 3-10 ggr.

90 min 1689:- / 2189:-

Ansiktsbehandling Enkel

En skön behandling med rengöring, peeling som mjukar upp och tar bort döda hudceller, därefter en svalkande alginatmask. Under tiden du ligger med masken får du en härlig skalpmassage (kan uteslutas om du inte vill ha) Avslutas med produkter från Nannic anpassade efter din hy.

30 min Pris 590:-

Ansiktsbehandling Klassisk

En avstressande och skön behandling med rengöring, peeling som mjukar upp och tar bort döda hudceller, därefter en härlig ansiktsmassage med aktiva serum. Behandlingen avslutas med en svalkande alginatmask, skalpmassage och produkter från Nannic anpassade efter din hy.

Detoxbehandling kan läggas till. Då blir behandlingen 60 min. Extra 500:- värde 990:-

45 min 790:- Ansikte med Detox 60 min 1290:-

Excellence Super Treatment 

NYHET Lägg till 500:- och du får Detoxbehandling under tiden din ansiktsbehandling pågår. Värde 1290:-

En kombination av NBE 3000 Deluxe och Deep Skin behandlingarna, även Corrector. Rengöring, peelingmask, micropeeling, inslussning av aktiva serum. Efter det tar behandlingen med den otroligt sköna NBE 3000 vid. Avslutas med näringsrik algmask och nackmassage. Känslan är ren, fräsch och uppstramande. Du kommer att stråla!

Denna behandling kan med fördel göras som en kur 3-10 ggr.

120 min 2590:- / 3090:-

Deep Skin Excellence Luxury 

NYHET Lägg till 500:- och du får Detoxbehandling under tiden din ansiktsbehandling pågår. Värde 1290:- 

Upplev enorma krafter i mikrovärld. Excellence är baserat på cellforskning och är kanske en av världens mest avancerade hudvårdsprodukter som skådats. Excellence består av en unik bas med flytande kristaller och högexklusiva bio-aktiva ingredienser för maximal penetrering och optimering av hudens struktur.

Rengöring peelingmask, djupgående micropeeling (lätt slipning) Följs av djupgående inslussning av Excellence serum. Avslutas med näringsrik algmask samt nackmassage. Resultatet blir en strålande ren hy, fuktgivande, uppstramande och utslätande.

Denna behandling kan med fördel göras som en kur 3-10 ggr.

90 min 1689:- / 2189:-

Micropeeling

Rengöring, peelingmask, djuprengörande slipning med Deep Skin, näringsrik algmask, avslutas med nack- och ansiktsmassage.

Denna behandling kan med fördel göras som en kur 4-6 ggr.

60 min 990:-

Massage

Värmemassage med NBE 3000

Behandlingen är värmande och djupgående. Mycket effektiv på spänningar. Till den här massagen använder jag NBE 3000. Radiovågor som går ner på djupet och värmer upp musklerna. Sedan jobbar jag med mina händer. 

30 min. 400:-, 45 min. 550:-, 60 min. 710:-

NBE 3000 Antistress behandling (Radiofrekvensbehandling)

Så ljuvligt skönt, värmande och avstressande!

Under behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 med värmeplattor som placeras ut på ryggen. Under tiden de värmer upp dina muskler får du manuell massage (ben, armar, nacke, skalp). 
I behandlingen ingår också värme massage med handenheter (känns som varma stenar som flyter över ryggen).
Massagen med handenheterna gör att man når djupare ner i vävnaderna och släpper på eventuella spänningar samt ökar lymfflödet, sänker stresshormonerna, sänker blodtrycket, ökar cirkulationen och mjukar upp musklerna. Även manuell massage ingår. Behandlingen är djupgående. 

60 min 990:- / 75 min 1290:-

NBE 3000 Detox/Lymfdränage  (Radiofrekvensbehandling)

En fantastiskt skön och avstressande behandling! 
Detox reducerar slagg i kroppen och främjar vårat lymfsystem. Under behandlingen är du uppkopplad till värmeplattor på händer och fötter. Radiofrekvensen hjälper till att rensa kroppen och ökar lymflödet i kroppen. Drick extra vatten före och efter behandlingen. 

Lägg till ansiktsbehandling klassisk under tiden Detoxbehandling pågår. Hur skönt som helst! Extra tillägg 400 :- Värde 790:-

Kan med fördel göras som en kur 3-10 ggr
60 min 990 :- / 75 min 1290:- 

60 min m. ansikte 1390:- / 75 min m. ansikte 1690:-

Klassisk massage

Mjukar upp spända muskler och ökar blodcirkulationen. Behandlingen är djupgående och har en avslappnande effekt.

30 min. 400:-, 45 min. 550:- 60 min 710:-

Spamassage

En mjuk härlig avstressande massage med aromaoljor. Bra för dig som känner dig stressad och vill uppnå total avslappning. Passar utmärkt för gravida.

30 min. 400:-, 45 min. 550:-, 60 min. 710:-


Kroppsvård

Kroppspeeling

Här använder jag en peeling som innehåller malda olivkärnor och aprikoskärnmjöl. Peelingen stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden mjuk och len. Motverkar celluliter. Avslutas med en mjukgörande olja. Bra för torra kroppar.

30 min. 510:-


Lyxiga paketerbjudanden

Kroppspeeling & massage

Här använder jag en peeling som innehåller mald pimpsten. Peelingen stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden mjuk och len. Motverkar celluliter. Därefter en härlig helkroppsmassage med aromaoljor. Välj mellan Spamassage och Klassisk massage.

90 min. 1190:-

Massage & Ansiktsbehandling

Behandlingen börjar med en helkroppsmassage/ryggmassage med aromaoljor. Välj mellan Spamassage och Klassisk massage. Sedan tar den sköna ansiktskuren vid med rengöring, peeling, djuprengörande lermask och morotsolja. Avslutas med en avstressande nack- och ansiktsmassage.

Massage 60 min & Ansikte 45 min 1490:-

Massage 30 min & Ansikte 45 min 1090:-

Kroppspeeling & Ansiktsbehandling

Jag använder en peeling med malda olivkärnor. Peelingen stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden len och mjuk. Motverkar celluliter. Sedan tar den sköna ansiktskuren vid med rengöring, peeling, djuprengörande lermask och ett serum. Avslutas med en avstressande nack- och ansiktsmassage.

75 min. 1190:-

Mini Lyx - Ryggmassage 20 min Ansiktsbehandling 40 min

Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage. Därefter en härlig skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling och djuprengörande mask. Avslutas med nack- och ansiktsmassage.

60 min 890:-

Kroppspeeling, massage & Ansiktsbehandling

En härligt lång kombinationsbehandling av Kroppspeeling, Massage & Ansiktsbehandling 120 min. Fantastiskt skönt och otroligt avstressande.

120 min. 1790:-