Produkter

Ekologiskt och naturligt, bra för dig och din kropp

Jag använder Rosenseriens och Nannics produkter i mina behandlingar.

Nya effektiva produkter med kraftig anti-age Excellence, två serum och en moisture cream. Fungerar optimalt när de används tillsammans.

Nannics koncept är en komplett hudvårdsserie för professionell och skonsam hudvård. Nannic har tagit fram rena och naturliga produkter som är noga anpassade för hudens naturliga balans. Säljs på salongen. Stämpelkort finns. För varje 500 kr du handlar för får du en markering, vid 10 markeringar ges 500 kr i rabatt.

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Säljs på salongen. VIP-kort finns. Varje gång du handlar för 400:- får du en markering. Vid 10 markeringar får du välja två produkter gratis.

Massageoljorna som jag använder kommer ifrån Föllinge. Säljer även liniment från Hot&Cold.

Fantastiska brun utan sol produkter That`so, med en underbar doft av mandel.

Excellence - vinnare av Beauty Oscar 2018

Excellence är baserat på cellforsking och är kanske en av världens mest avancerade hudvårdsprodukter som skådats. Excellence består av en unik bas med flytande kristaller och högexklusiva bio-aktiva ingredienser för maximal penetrering och optimering av hudens struktur.

Upplev resultat som du tidigare inte trodde var möjliga.

https://view.publitas.com/nannic-sverige-1/excellence-katalog-slutkund/

ATP Energize Serum

Kraftfull anti-age, ger cellerna energi, skyddar mot yttre föroreningar, reducerar rynkor, stärker upp huden, förbättrar elasticiteten, gör huden mer motståndskraftig, återfuktar på djupet, förbättrar hudtonen, reparerar strukturen, skyddar DNA

Pris 1699:- 30 ml   Vid köp av alla tre produkterna ATP, EXT och GSH 5299:-

 

EXT Ultra Moisture Cream

Maximal förbättring av fukthalten, direkt och långvarig återfuktning, förebygger ålderstecken, reparerar UV-skador, minskar rödhet, förbättrar elasticiteten, stramar åt konturer, skyddar mot infraröd strålning, stimulerar collagen, främjar tillväxten av nya celler 

Pris 2155:- 50 ml   Vid köp av alla tre produkterna ATP, EXT och GSH 5299:-

 

GSH Defence Serum

Förebygger torrhet, skyddar mot UV-skador, förhindrar mot inflammation, reducerar rynkor, neutraliserar fria radikaler, förbättrar elasticiteten, optimerar återuppbyggnad, återfuktar på djupet, stimulerar collagen, minskar stress i cellerna

Pris 1649:- 30 ml    Vid köp av alla tre produkterna ATP, EXT och GSH 5299:-

 

Eye makeup remover

Avlägsnar både vattenfast och vattenlöslig mascara utan att du känner dig kladdig i och runt ögat.

Pris 319:- 100 ml

 

UV Shield

"Solglasögon för huden"
En unik produkt som filtrerar 95% av UVA och UVB strålning. Ett oljefritt UV-skydd från Nannic med spf 20 som man enkelt kan spraya på, även på makeup. Som en fuktspray fast med UV-skydd. 100% kladdfritt!

Pris 395:- 50 ml

 

Age Reverse

Serum med hyaluronsyra. Reducerar rynkor mycket effektivt. Stimulerar produktionen av kollagen. Återställer och bevarar hudens fuktbalans. Inga aggressiva emulgeringsmedel

Pris 719:- 30 ml

 

Rosenserien

Hudvårdsprodukter innehåller äkta rosenolja och har en bas av aloe vera gelé, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. 100% ekologisk och Svanenmärkt. Produkterna är dermatologiskt testad på frivilliga människor, inte på djur.

>> Gå till hemsidan

 

Hot & Cold

Hemligheten bakom Hot & Cold är den Aloe Vera Juice som utgör basen för krämen. Den är varsamt framtagen och alla naturliga ämnen, enzymer och aminosyror finns kvar. Aloe Vera har effekt på inflammationer och är en alternativ behandlingsmetod helt utan biverkningar.

Pris 145:-

>> Gå till hemsidan

 

Anti-Age Factor

Anti-Age Factor förnyar huden och skyddar dess tillväxtfaktorer, hudcellerna ser 10 år yngre ut efter endast 42 dagar. Hudens elasticitet och struktur förbättras och rynkor reduceras mycket effektivt.

Pris 609:- 30 ml 50 ml 855:-

 

Anti-Age Dry & Sensitive skin

Äntligen är den här, Anti-age kräm/serum för torr och känslig hud. Nya Anti-age dry & sensitive skin är en högkoncentrerad kräm som återställer fukten, smidigheten och spänsten i huden. Hudcellerna ser 10 år yngre ut efter endast 42 dagar.

Pris 895:- 50 ml

 

Pureness

Serum/kräm mot fet och oren hy. Anti-inflammatorisk - optimal för aknehy. Lugnar ödem och reglerar talgproduktionen. Återfuktande och renande.

Pris 599:- 30 ml 825:- 50 ml

 

Eye & Lip Area

Två revolutionerande anti-age serum för ögon och läppar. Dag- och natt-serum.

- En osynlig produkt med synlig effekt!
- Effektiv reducering av rynkor runt ögon och mun
- Omedelbart synligt resultat
- Medicinskt bevisat och dermatologiskt testat

Pris 645:- 2x15 ml

 

Venatrix Couperose

Inflammationshämmande. Är effektiv mot rosacea, mörka ringar under ögonen, fuktansamlingar, ytliga blodkärl samt couperoser.

Pris 595:- 30 ml

 

Skin Tone Balancer

Reducerar överpigmenterade partier samt åldersfläckar. Är också ett effektivt anti-age serum.

Pris 639:- 30 ml

 

Make Up Remover Gel

En mjuk Makeup Remover gel som används varje kväll för att effektivt rengöra huden från make up (även vattenfast samt foundation) och avlägsna daglig ansamling av damm, smuts och föroreningar från omgivningen.

Pris 359:- 150 ml

 

Pure Active Cleanser

En lyxig Pure Active Cleanser (rengöringsgelé) för både kvinnor och män som används varje morgon och kväll för att rena huden från daglig smuts och avlägsna slaggprodukter som utsöndrats under natten. Huden får ett nytt friskt liv.

Pris 416:- 150 ml

 

Pore Treat Lotion

En skonsam Pore Treat Lotion (ansiktsvatten) som används varje morgon och kväll. Porsammandragande och återställer pH-värdet. Den behåller hudens naturliga fuktbalans och ger huden en härlig lyster.

Pris 365:- 250 ml

 

Peeling Mask

Antiinflammatorisk, läkande, förminskar porer och är mycket effektiv mot acne. Används 1-2 ggr/v.

Pris 409:- 150 ml

 

Slim & Firm

Slim & Firm är ett revolutionerande serum som attackerar ALLA de faktorer som bidrar till celluliter och svårbehandlade lokala fettdepåer. Synligt resultat uppkommer efter cirka 30 dagars användning men positiva effekter har påvisats redan efter en veckas användning! Slim & Firm är ett unikt framsteg i forskningen mot celluliter och fettdepåer.

Pris 875:- 150 ml 

Supersunic Self-Tan Towelette

Supersunic self tan servett ger din hud en naturlig solbränna som varar i 5 - 7 dagar. Enkel användning av servetter som kan användas på känslig hud. Supersunic self tan servett innehåller inte någon solskyddsfaktor och hindrar inte solens strålar att bättra på den redan bruna huden. Supersunic self tan servett är dermatologiskt testad.

Pris 159:- 8-pack

 

Supersunic Epibronze

Epibronze är ett unikt koncept från Supersunic med ett mycket spektakulärt resultat. Ökar melaniproduktionen och du får gradvis en brunare ton i huden. Den fina färgen håller längre, ser naturlig ut, samtidigt som den bygger upp ditt naturliga skydd mot UV-ljus. Detta är en revolutionerande nyhet! Perfekt att smörja 1-2 veckor före utlandsresan.

Pris 399:- 150 ml

 

Golden Legs

Golden legs är en lätt silikon fylld crème med 24 karats micronicerat guld! Denna produkt är för alla dem som har svårt att blir snyggt brun på sommarbenen, eller som inte vill sola offentligt. Vattenfast.

Användning

Smörj in fötter och ben med ett tunt lager. Effekten blir helt otrolig! Silikonet formar, pigmentet döljer rött och blått och ger solbränna, och guldet ger lyster. Vänta i ca 4 minuter och man kan klä sig i de ljusaste kläder och naturligtvis kan man nu visa benen. Färgen fäller inte och man kan sola och bada i både pool och hav. Obs innehåller ej solskyddsfaktor.
Färgen får man lätt bort när man vill, med tvål, vatten och en lättare skrubb.

Pris 298:-

 

Sublime Teint

Sublime Teint är en hållbar makeup för både ansikte och kropp. Sublime Teint finns i fyra grundläggande hudtoner samt en terrakotta ton för en mer solbränd look. Pigmenten som används är så kallade multi-fokus pigment. Det betyder att ljuset reflekteras i flera riktningar. Huden jämnas ut, fina linjer och rynkor i ansiktet fylls ut. Huden mattas ner och ojämnheter ”trollas bort”. Vatten och svettsäker.

Pris 259:-

 

Miracle Lips

Finns i en varm färg, kall färg och ofärgad.

- Ökar läpparnas volym
- Förbättrar formen och konturen
- Återfuktar och gör läpparna mjuka
- Reducerar linjer och rynkor

Pris 139:-

 

Bath Milk

Nannic hydrating Bath milk innehåller rikligt med risstärkelse (polysackarid) och triglycerider som är kända för sin lugnande effekt när de används tillsammans med varmt vatten. Forskning visar att polysackarid verkar för att återställa barriärfunktion av överhuden efter att den har skadats av yttre påfrestningar. Risstärkelse i badvattnet visar också en viktig förbättring för människor som lider av atopisk hud eller eksem. Den läkande effekten av stärkelsen beror på att ultrasmå molekyler kan tränga in i de övre skikten av hudens sprickor och bilda ett enhetligt skikt.

Tillsätt Nannic hydrating Bath milk i ditt badvatten eller i en fuktad tvättsvamp och njut av en silkeslen, lugn och avkopplande upplevelse i minst 10 till 15 minuter. Torka sedan huden försiktigt utan att skrubba. Detta för att undvika att de aktiva ingredienserna torkas bort. Kan även användas som duschkräm. Doftar fantastiskt och är mycket återfuktande!

Pris 219:- 250 ml

 

Dry Body Oil

Nannic Ultra Moist Dry Body Oil främjar bildandet av den naturliga fuktgivande faktorn och absorberas snabbt in i huden. Den är anti-irriterande och idealisk för alla hudtyper, från torr känslig och irriterad hud till normal hud. Huden får en vacker lyster samtidigt som den vårdas med näring. Doftar lika underbart som Bath Oil.

Pris 295:- 100 ml

 

Hand Repair Complex

Hand Repair Complex  passar alla hudtyper, är dermatologiskt testad och har medicinskt bevisad effekt för att användas dagligen på torr, narig eller sprucken hud. Ljuvlig doft och smart förpackning, perfekt att ha i handväskan.

Pris 295:- 30 ml

 

Foot Repair Complex

Foot Repair Complex är en fot kräm som är effektiv på förhårdnader. Fotkrämen innehåller förutom hampaolja även en rödpeppar-peptid. Det är ett extrakt med stark antioxiderande effekt som värmer upp fötterna och stimulerar blodets micro-cirkulation, vilket minskar känslan av ömma och svullna fötter. Vidare ingår Tea Tree olja i fotkrämen som är välkänd för sina anti-inflammatoriska och lukt hämmande effekter.
Studier har visat att ingredienserna i Foot Repair Complex vårdar och reparerar sprickor i huden på ett effektivt sätt.
Fotkrämen passar alla hudtyper. Fotkrämen absorberas snabbt in i huden och är varken fet eller kladdig.

Pris 255:- 30 ml

 

Deo Wet Wipes

QC DEO våtservett gör dig fräsch på nolltid och håller den oönskade lukten under kontroll så att du kan känna dig torr hela dagen.
QC DEO wet wipes är förpackade i en kartong med 10 st. servetter.

Pris 209:-

 

Deo Dusch

QC Deo dusch fungerar som en dusch-mousse. QC håller all transpiration borta, samt motverkar svamp och mjäll.

Pris 169:- 200 ml

 


 

Intensive Tanning Mousse - Glam Body

Brun, mandeldoftande mjuk mousse.

För vackert solbrun effekt. Färgen är omedelbar och kommer att intensifieras efter 3-4 timmar. Produkten har återfuktande egenskaper, går att använda direkt efter vaxning utan att den sätter sig i porerna. ger en behaglig doft utan spår av "brun utan sol" doften.

Pris 315:-

 

Tanning Spray - On The Go

En brun utan sol spray, med en doft av mandel.

Ger en gyllene omedelbar solbränna. Inga fula fläckar när färgen försvinner. Ger en behaglig doft utan spår av "brun utan sol" doften. Färgen utvecklas efter 3-4 timmar. Därefter är det ok att komma i kontakt med vatten eller svettas.

Pris: 315:-