Salongen för välbefinnande & skönhet

NBE 3000 - Skin Rejuvenation Treatment

Nu har jag uppgraderat mig med en NBE 3000 maskin. Vilket gör att du kan få en Detoxbehandling samtidigt som du njuter av en avstressande ansiktsbehandling. Synligt resultat från första behandlingen.

Effektivt, hållbart och ljuvligt skönt! Kostnadsfri konsultation.
Boka tid här
Ljuvligt skönt och avstressande behandling

- Utan nålar eller smärta
- Utan biverkningar
- Monopolär och bipolär radiofrekvens

Behandlingsområden för ansikte

- Hudföryngring och lyft
- Rynkor
- Rosacea och Couperoser
- Acne
- Porreducering
- Slapp hud
- Lymfdränage
- Mörka ringar och påsar under ögonen
- Fettreducering

Behandlingsområden för kroppen

- Dubbelhaka
- Celluliter
- Bröstlyft
- Slapp hud på t ex armar, mage, ben, stuss
- Strie och ärr
- Ytliga kärl och blåmärken
- Lymfdränage
- Fettreducering
- Djupgående muskelmassage

Före & efterbilder

NBE - Nannic Beautifying Energy, helt utan kirurgiska ingrepp

ETT GENOMBROTT I KAMPEN MOT HUDENS ÅLDRANDE NBE 3000 är en högteknologisk apparatur med elektromagnetisk energi som kombineras med värme och specialutvecklade behandlingsserum. Apparaturen är den mest avancerade och kraftfulla apparaturen i NBE- familjen bestående av tre stycken NBE 1000 i samma skal. Detta möjliggör multifunktionella behandlingar under ett och samma tillfälle.

Med NBE 3000 genomförs effektiva behandlingar för både ansikte och kropp, samt en detox där slagg bryts ned och slussas ut via njurarna. Specialutvecklade aktiva serum slussas djupt ner i huden för att ge cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. De cellidentiska serumen främjar tillväxten av nya celler i epidermis och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, samt syntesen av glukosaminoglykaner i dermis vilket bromsar hudens åldrande. Samtliga produkter är dermatologiskt testade och med medicinskt bevisade aktiva ingredienser.

En vetenskaplig och banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och som ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Den mest avancerade och kraftfulla apparaturen i NBE-familjen som möjliggör multifunktionella behandlingar under ett och samma tillfälle. Med NBE 3000 genomförs en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade behandlingsserum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp, blir synbart fastare, får en finare lyster, rynkor reduceras och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.
Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som använts inom kirurgin i över 70 år. NBE RF arbetar med en teknik som utvecklats från de medicinska behandlingarna under mer än 15 år. Metoden är utan kirurgiska ingrepp och har klinisk dokumenterad effekt för hudföryngring.

NBE 3000 ansiktsbehandling inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en ljuvligt, avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och underhålla resultatet av behandlingen. Under tiden du njuter av ansiktsbehandlingen kan du nu få en detox behandling samtidigt.

NBE 3000 är en professionell behandling som utförs av NBE terapeuter och hudterapeuter. Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fem behandlingar ger långvariga effekter. Behandlingarna bör göras med 7-10 dagar mellan varje tillfälle. För maximalt resultat kombinera behandlingarna med daglig användning av Nannics hudvårdsprodukter.

Kontraindikationer - Tumör, hjärtfel, epilepsi, metall inplantat, graviditet.

NBE 3000 kan med fördel kombineras med Deep Skin. En riktig kanonbehandling på två timmar!
Köpmangatan 17C, 824 71 Delsbo
Telefon 070-650 99 20
E-post info@ingersspa.se
Producerad av