Salongen för välbefinnande & skönhet

NBE Deep Skin - Skin Rejuvenation Treatment

Synliga resultat från första behandlingen
DEEP SKIN är en banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Deep Skin är den nya generationens microneedling och ett unikt duokoncept. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en fräsch lyster och tillväxten av nya celler stimuleras. Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.

DEEP SKIN behandlingen inleds med en grundlig rengöring. Sedan genomförs en mekanisk peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller så att huden bättre kan absorbera behandlingsserumen. Efter det skapas små mikrokanaler för att slussa ner specialutvecklade serum mellan cellerna. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna.

Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
DEEP SKIN är en professionell behandling som utförs av NBE terapeuter och hudterapeuter. Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fyra behandlingar ger långvariga effekter. För maximalt resultat kombinera behandlingarna med daglig användning av Nannics hudvårdsprodukter.

DEEP SKIN kan med fördel kombineras med NBE 3000. En riktig kanonbehandling på två timmar!
Den nya generationens microneedling
Deep Skin är en högteknologisk apparatur med tre unika verktyg, Ablator, Infuser och Corrector. Med Ablatorn genomförs en djuprengöring för att avlägsna döda hudceller och stimulera hudens naturliga system för återuppbyggnad. Med Infusern och Correctorn skapas från 50000 upptill 70000 små mikrokanaler mellan cellerna så de aktiva serumena effektivt slussas djupt ner i epidermis utan att skada huden. detta främjar tillväxten av nya celler och bromsar hudens åldrande genom en långsiktig förbättring av hudens struktur. Deep Skin bygger på en patenterad metod och samtliga produkter är dermatologiskt testade med medicinskt bevisade effekter
Detta händer
- Stimulerar tillväxten av nya celler - Ökar produktionen av kollagen och elastin - Ökar andelen fukt i huden - Förbättrar hudens fasthet - Ökar hudens absorption av aktiva ingredienser - Minskar porernas storlek - Återställer hudens balans - Ger effektiv djuprengöring - Åstadkommer djupare och effektivare påverkan än liknande metoder - Utan nålar, endast kirurgiska plastnabbar - Utan risk för blödningar eller infektioner - Ger synliga resultat från första behandlingen

Före & efterbilder

Köpmangatan 17C, 824 71 Delsbo
Telefon 070-650 99 20
E-post info@ingersspa.se
Producerad av